Att välja Arkitekthus som partner för din husbyggnation innebär också att du överlåtit till en av Sveriges absolut främsta arkitekter att rita färdigt huset. Detta så att interiör och exteriör tillsammans skapar en vacker helhet, in i minsta detalj. Det krävs en rejäl dos erfarenhet och mod för att stå över de infall man kan lockas till. Hos oss har arkitekterna redan gjort jobbet med att välja bort det som annars ganska snart skulle göra att huset känns daterat. Så för att du inte ska behöva vara utlämnad och välja fritt från marknadens gigantiska utbud av olika saker är våra hus sammansatta till en helhet utifrån en tydlig vision, nämligen arkitektens. Resultatet är en avvägd helhet som gör att huset utstrålar den tidlöshet som det förtjänar.

Alla materialval i Arkitekthus är gjorda med största omsorg och varje enskild sak i huset ligger både prismässigt, design- och kvalitetsmässigt långt över vad som är gängse praxis i småhusbranschen. Att husen är helt färdigpaketerade avseende design och materialval är avgörande för rätt pris och osedvanligt mycket kvalitet för pengarna. Och framför allt ett hus med arkitektoniska värden utöver det vanliga.

Designlinje Modern eller Classic?
Våra arkitekter har tagit fram två designlinjer, Modern och Classic, som du fritt väljer mellan. Designlinje Modern präglas av stora grafiska kontraster med ljusa trägolv och mörkare sten. Designlinje Classic ger ett varmare intryck med ek, kalksten och jordtoner som bas. Utöver designlinjerna finns några noga utvalda tillvalsprodukter – även de framtagna av arkitekten för att gå i linje med husets arkitektoniska själ. Priset är detsamma oavsett vilken designlinje du väljer.

Individual
För dig som vill bo i ett arkitektritat hus med stora kvaliteter, men inte vill satsa riktigt så mycket på inredning och exklusiva materialval har vi nu även möjlighet att skräddarsy just ditt hus efter din budget. Du får fortfarande ett signerat hus ritat av en av Sveriges främsta arkitekter.
Inredning och klimatskal blir då självklart inte så påkostade men följer ändå arkitektens intention. Vi ger även möjlighet till vissa personliga val för dig som själv tycker det är kul med design och inredning. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.


Exklusivt erbjudande – arkitekthjälp
Oavsett om du väljer någon av våra designlinjer eller om du vill göra några personliga justeringar så ingår nu, exklusivt för våra Svenska kunder, upp till 30 timmar arkitekthjälp från det arkitektkontor som skapat verket. Dessa timmar kan med fördel användas till mindre kundanpassningar, hjälp att placera in huset på tomten, hjälp med materialval, färgsättning in- och utvändigt, kakel och klinkers, inredningshjälp etc. Du bestämmer helt själv hur tiden ska användas!